Wednesday, February 5, 2014

iğneden zambak yapımı

Merhaba sevgili site takipçilerimiz. Bugunku konumuz iğneden zambak yapımı.





igneden zambak yapimi 1




Denenmiş ve onaylanmış bir yöntem olan ve bir çok kadının sıkıntısını çektiği küçük göğüs sorununa da çörek otu yağıyla çözüm bulunabilmektedir. Çörek otu yağı göğüslerinizi büyütmede size yardımcı olacaktır. Göğüs büyütme formüllerinde çörek otu yağı ile birlikte şerbetçi otu da kullanabilirsiniz.







Şerbetçi otu ile göğüs büyütme işlemi yapacaksanız, bu ottan bir tutamını soğuk pres çörek otu yağının 20 ml sinde 1 hafta kadar bekletmeniz ve sonrasında bir tülbent yardımıyla karışımınızı süzmeniz yeterlidir, şerbetçi otu göğüs büyütme noktasında çörek otu yağının etkisini arttıracaktır. Elde ettiğiniz bu yağı göğüslerinize masaj yaparak (resimde gösterildiği gibi) uygulamalısınız.


igneden zambak yapimi 2








Göğüslerinize haftada en az 3 gece uyumadan önce yeteri miktarda (5-6 damla) çörek otu yağı yada içinde şerbetçi otu yağı beklettiğiniz çörek otu yağından yeteri miktarda alıp;  3-5 dakika saat yönüne daha sonra 3-5 dakika saat yönünün tersine hareketler göğüslerinize masaj yaptığınızda kimi bünyelerde 7-10 gün içinde kimi bünyelerde ise 3-4 haftada gözle görülür neticelerini almaya başlayabilirsiniz.






Buna ek olarak günde 2-3 fincan adaçayı içmenizi tavsiye ederim. Havalar ısındı derseniz demleyip soğutup içine buz, taze nane yaprakları ve dilim limon ekleyerek içebilirsiniz :)






Elde edilen sonucun kalıcılığını sağlamak için istenilen ölçüye ulaşıldığında da haftada 1-2 defa bakıma devam edilmesi gereklidir.

Sağlıklı ve görsel olarak güzel bir vücuda sahip olmak için düzenli spor yapmanız gerektiğini de unutmayın lütfen :)


igneden zambak yapimi 3








Bakımlı günler dilerim... :)



Onerimiz enterasan makaleler : iğneden zambak yapımı

No comments:

Post a Comment